Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Steam 2006. május 05. 0 hozzászólás
 

Ezen a héten egy külföldi interjú fordítását olvashatjátok a cs2hu hasábjain. Az Insignia Cadre weboldalán megjelent egy interjú a finn zCore multigaming klán source csapatának egyik tagjával. A

hirkep

Ezen a héten egy külföldi interjú fordítását olvashatjátok a cs2hu hasábjain. Az Insignia Cadre weboldalán megjelent egy interjú a finn zCore multigaming klán source csapatának egyik tagjával. A kérdezõ fél wAbbit, az interjú alanya pedig juusto2k5. Kellemes olvasgatást!
Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


IC: Szia! Mesélnél egy kicsit magadról és a játékos múltadról?

juusto2k5: Sziasztok! Joakim-nek hívnak, 20 éves vagyok és Espoo-ban élek, Finnországban. Ellentétben a legtöbb source játékossal, én soha nem játszottam a "régi" cs-vel. Természetesen néhányszor kipróbáltam az egyik haveromnál, de semmi komoly klánozás vagy ilyesmi. Viszont sokat játszottam egy UT mod-dal, a Tactical-Ops-al. A Source-ot körülbelül egy éve kezdtem, és az elsõ klánomhoz néhány hónapja csatlakoztam. Fõleg finn klánokban játszottam, mint az FDF (venatio-gaming-ként szerepel mostanában). Ebben a pillanatban a zCore-ban játszom, amihez pár hete csatlakoztam, ez egy új csapat, de nagyon ígéretes.



IC
: Bemutatnád a klánod többi játékosát?

juusto2k5:

Markus "countless" Saronsalo - Talán a leghíresebb és legrosszhírûbb tagja a zCore-nak. Countless a klán vezetõje, és õ az irányítónk is. Õ egy ex 1.6 játékos, aki több, mint egy éve source-ozik. Sok klánja volt már, de akiket igazán említésre ítél az az Impressive(1.6) és a Variety (source). Õ a legagresszívebb játékosunk. Mindig a helyén van, de olyan támadóan védi, ahogy csak lehet.  Az oka annak, hogy rossz híre van, az a NationsCup-os cikk miatt van, amikor Finnországot törölték a nemzetek kupájáról. A ClanBase leközölt egy olyan hírt, amiben sokat írtak cheat-rõl és gyakran említették countless nevét. Több napba tellett, mire kicserélték a hírt, egy olyanra, ami szerint azért törölték Finnországot az NC-bõl, mert a ClanBase-rõl bannolt játékosokkal játszott és nem azért törölték Finnországot, mert countless cheatelt. De mielõtt törölték a régi cikket, az összes nagyobb CSS portálra be volt másolva a hír, és countless-t mindenki úgy ismerte meg, mint a gonosz hacker-t, aki miatt törölték Finnországot az NC-bõl.


Matias "pwder" Tontti - Az ownage-s neve mellett, pwder is egy ex1.6 játékos. Soha nem volt klánja, addig amíg a source megjelent. Az elejétõl kezdve játszott vele, és fejlõdött jobbnál jobb klánokban, amíg nem került a csapatunkba pomot által. Pwder olyan mint egy hullámvasút. Lehet õ a kemény helyzetek és az 1onX-ek embere, vagy kivesz egy nap szabit és nem csinál semmit. Mostanában nagyon sokat játszik, és változatlanul fejlõdik, szóval nem érzek semmi kihagyást a játékán.


Tony "Wentti" Ventjärvi - Csak néhány hónapja kezdett source-ozni, de nagy tapasztalatot szerzett 1.5-ben és 1.6-ban, ahol olyan klánokban játszott, mint a LIHAS, team ineye, TURBOBIBLIAN és a blood&flesh. Wentti az az embere, akit szívesen nézünk 1on2 szituációkban, vagy más durvább helyzetekben, mert a legtöbbet sikeresen nyeri.


Erkki "Zallvan" Ahola - Aim, aim és aim. A legjobb aimer, akit valaha is láttam,  Zallvan egyedül képes megfogni úgy egy rusht, hogy nincs aki túlélje az ellenfél csapatából. Több évig CS-zett, és a legjobb CS:S csapatokban is játszott. Az exklánjai közé tartozik a mirage, a northern darkness, az audacious, a starLike, a dawsonite és a code42. Sajnos inaktivitásba vonul nemsokára, úgyhogy keresnünk kell egy ötödiket a helyére.



IC
: Elmondanád a klán történetét?

juusto2k5: A zCore cs:s részét régebben eccelentti-nek hívták, és zallvan, countless, exc, wentti és pwder alkották a tagjait. Exc úgy döntött, hogy a saját útját járja tovább, és én kerültem a helyére. Mielõtt csatlakoztam, a zCore menedzsere, keskiolut meglátta a csapatban rejlõ lehetõségeket, és az õ segítségével olvadt be az eccelentti a zCore multigaming klánba.



IC: Hogyan és mennyit gyakoroltok naponta ?

juusto2k5: Próbálunk egy mapot választani a napra, amire kiválasztjuk a taktikokat és késõbb meg is nézzük, hogy mûködnek-e vagy nem. Szerintem 3-5 pcw-t játszunk naponta, amikor ténylegesen leülünk játszani. Remélem, hogy nagyobb lesz az aktivitás, ha Zallvan helyére találunk valakit.



IC: Mik a céljaitok a jövõben?

juusto2k5
: Közeljövõ: Egy jó helyezés valamilyen finn LAN-on a nyáron, úgy gondolom, fontos, hogy a csapatnak legyen egy kis LAN tapasztalata és LAN csapatként is ismerjenek minket.
Hosszútáv: Szeretném, hogy a zCore egy nemzetközileg is versenyképes csapat legyen, aki bármilyen csapat ellen megállja a helyét.  Csak néhány hete játszunk együtt, de már megvertünk néhány eu csapatot a legjobbak közül, szóval úgy gondolom sok van ebben a csapatban. Mindamellett semmilyen hivatalos eredményünk nincs, az elõbbi ok miatt, és a pcw-s és a hivatalos eredmények között nagy különbség van. 



IC: Mit gondolsz a finn cs:s scene-rõl?

juusto2k5
: Nos, ez egy elég nagy scene, sok csapat van Finnországban, és mindennap felbukkannak új játékosok. Mégis úgy érzem, kicsit kiforratlan még a scene, legalábbis a ClanBase-ben játszó csapatokat nézve. A finn CB ligák  egyszerûen zsúfolva vannak felesleges konfliktusokkal és siránkozással. A hetente egyszer összeálló klánok, és a 20 különbözõ klánban játékosok nagy mínuszt jelentenek a közösség fejlõdésének. A jobb klánok, akik a nemzetközi kupákban játszanak sokkal jobb a magaviselete, ami talán a tapasztalatnak köszönhetõ. Itt olyanokra gondolok, mint a Logitech, a cZar, a cadre és a code42



IC: A ClanBase nemrég állította ki az EuroCup-ban  játszó klánok listáját, mit gondolsz ki kerül a top5-be?

juusto2k5: nem sorrendben;

  Animosity
  adastra
  cadremix (ximerdac)
  oxygen
  dignitas



IC: Milyennek látod a source jövõjét?

juusto2k5: A játék maga, úgy látszik megállás nélkül erõsödik, új LAN-okat és kupákat látok naponta, és régi 1.6-os csapatokat átváltani source-ra. Mégis van a játéknak egy két hibája, amit jó lenne kijavítani, hogy meggyõzzék az embereket arról, hogy ez egy jó játék. Kétlem, hogy a source-ot utánzó modok árthatnak valamit ennek a játéknak. Még azt is kétlem, hogy meg fog jelenni ilyen mod, a szerzõi jogok miatt.



IC: Mit változtatnál a cs:s-ben, hogy jobb legyen?

juusto2k5: Rendbehoznám a sourcetv-t. Ez egy nagy csalódás, hogy a nagy meccseket, amit sok ember nézne, a bugos srctv közvetít. Úgy gondolom, ez is lehet az egyik oka annak, hogy a cs:s nem szerepel a nagyobb versenyeken. Nézni ahogy szenved a kamera, nem valami élvezet.  Az interpolate-ot is 1-re állítattnám, hogy ne legyen már vége a vitáknak errõl a beállításról. Néhány mapot pedig megtisztítanék, hogy ne legyen annyi felesleges dolog szétdobálva a pályán. khm..inferno..khm



IC: Hogy látod magának az e-sportsnak a jövõjét?

juusto2k5
: Nagyon fényesnek :) Remélem Európában is eléri az e-sport azt a szintet, amit például Koreában, ahol a nagy versenyeket a nemzeti tv is közvetíti, és a legközkedveltebb karrier a fõiskola után a profi játék.



IC: Mit gondolsz, arról a tényrõl, hogy egyre több és több szponzor száll be a cyber-gaming-be?

juusto2k5: Nagyon jó dolognak tartom, mert megoldja a csapatok legnagyobb problémáját, a tõkét. A nemzetközi versenyekre való utazás nem olcsó, és ha a szponzorok fizetik a költségeket, akkor sokkal könnyebb dolgod van.



IC: Mi a legvadabb e-álmod? 

juusto2k5: Születésem óta versenyszellem vagyok, szóval a mostani legnagyobb verseny megnyerése, akármi legyen is az. Például a CPL megnyerése nagyszerû lenne.



IC: Szeretnél valamit mondani a végére?

juusto2k5: Köszönet az összes zCore szponzornak, fõleg a #wata-nak és az #nk-sales.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4348
 
1711
 
 
 
kép 3865
 
1637
 
 
kép 5999
 
1387
 
 
 
kép 984
 
1586
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu